8. marraskuuta 2019

Tietoturvapoikkeama, Tietosuojapoikkeama

Erilaisten laatupoikkeamien ilmoittaminen on helppoa ja nopeaa
Tietoturvaloukkauksen ilmoittaminen on tärkeää! Tutustu myös muihin laatupoikkeamiin. Meillä on työkalut: Tietosuoja | Työturvallisuus | Laatu | Riskienhallinta
Näin EU:n tietosuoja-asetus vaikuttaa yrityksiin ja yhdistyksiin
Onko organisaatiosi ajan tasalla EU:n tietosuoja-asetuksesta? Kaipaisitko avuksi selkeitä ohjeita ja palvelua, joka ohjaa käymään tarvittavat asiat läpi? Edullinen pilvipalvelumme on suunniteltu juuri tähän.
Tietoturva - toimi tietoturvallisesti yrityksessäsi joka päivä
Tietoturva on yksi keino toteuttaa GDPR:n velvoitteita organisatioissa - ja paljon enemmän kuin pelkkä virustorjuntaohjelma. Meiltä saat ohjeet tietoturvalliseen toimintaan sekä edullisen palvelun GDPR:n hanskaamiseen.
Tietosuojaloukkaus organisaatiossa - mitä tehdä ja miten varautua?
Mikä on tietosuojaloukkaus? Miten siltä voi suojautua tai miten sellaisessa tilanteessa toimintaan? Lue, miten yritys voi varautua tietosuojaloukkauksen uhkaan - kaiken varalta.
Tietoturvaloukkaus organisaatiossa - mitä tehdä ja miten varautua?
Tietoturvaloukkaukset ovat yleistymässä. Tiedätkö, mitä tehdä, jos organisaatiosi haittaohjelmatorjunta pettää tai palvelunestohyökkäys tukkii sivut? Varautuminen kannattaa - kerromme miten.
Tietosuoja- vai tietoturvaloukkaus?
Mikä ero on tietoturvaloukkauksella ja tietosuojaloukkauksella? Nämä termit ovat iloisesti sekaisin monilla sivustoilla ja esimerkiksi yrityksille tehdyissä ohjeistuksissa.
Tietosuojavastaava - mistä hän oikeastaan vastaa organisaatiossa?
Pitääkö organisaatioosi nimetä tietosuojavastaava? Mikä hänen roolinsa tarkalleen on ja mitä hänen pitää tietää? Palvelumme opastaa tietosuojavastaavaa hänen tärkeässä tehtävässään.
Tietosuojariskien hallinnan ja arvioinnin on oltava hallittua ja jatkuvaa
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen lähtökohta on riskilähtöisyys. Henkilötietoja käsittelevien rekisterinpitäjien ja käsittelijöiden on arvioitava henkilötietojen käsittelyyn liittyvät riskit ja valittava riittävät hallintatoimenpiteet suhteessa arvioituun riskitasoon.
Tietoturvariskit ja niiden arviointi
Tietoturvariskien hallinta on oltava hallittua ja jatkuvaa, muuten tietoturva uhkien hallinta ei pysy uusien, koko ajan lisääntyvien uhkien tasolla.